duminică, 3 august 2014

The Ultimate Gift (2006)

Gen: Drama

Distributie: Drew Fuller, James Garner, Abigail Breslin, Bill Cobbs, Lee Meriwether

Regizor: Michael O. Sajbel [a mai regizat: One Night with the King(2006), The Ride(1997), Come the Morning(1993)]

Incasari: 4.000.000 $

Nota Gealapa: 8
Metascore: 49/100

Jason se astepta sa primeasca o mostenire substantiala de la bunicul lui. Cand acesta moare, insa, va avea parte de o surpriza uriasa. Mostenirea lui reprezinta mult mai mult decat un cont in banca.

Sensibil, amuzant, emotionant, romantic, captivant, acest film le are pe toate. Bazat pe cartea cu acelasi nume a lui Jim Stovall, ecranizarea acestui roman este o reusita totala.Regizorul, desi nu foarte experimentat, a reusit sa transmita de partea cealalta a ecranului tone de sentimente si trairi. Fara efecte grafice, fara impuscaturi, fara urmariri de masini, fara toate astea acest film reuseste cumva sa ne tina cu sufletul la gura pana la sfarsit.

Distributie, ca si regizorul, nu este alcatuita din cele mai mari nume de la Hollywood, dar avem de a face cu actori experimentati si foarte experimentati cu o chimie foarte buna intre ei, lucru care face ca personajele sa fie credibile si sa nu te lase indiferent. Intre toti, straluceste Abigail Breslin, care la data filmarilor era inca adorabila.

Actiunea avanseaza exact in ritmul potrivit, iar finalul este putin neasteptat.Filmul pastreaza o umbra de mister pe intreaga durata. Nu stii daca protagonistul va reusi sau nu, nu stii daca anumite personaje vor supravietui sau nu, nu stii destule lucruri incat sa fii curios si sa stai lipit de monitor pana la sfarsit.

O mica curioztate este ca autorul cartii care a inspirat acest film, Jim Stovall, are si el u rol minor in acest film, interpretand un sofer de limuzina. Ce este interesant la acest lucru este faptul ca Jim Stovall este orb.

Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!